mmschool-werken-bij.png

Werken bij de Maurice Maeterlinckschool  betekent dat je zelfstandig en in teamverband moet kunnen werken, resultaatgericht bent en dat je graag onderwijs en/of zorg biedt aan leerlingen met een handicap. Als medewerker binnen onze school speel je een sleutelrol bij het realiseren van onze missie en visie. Je bent continu gericht op de begeleiding van onze leerlingen naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Daarbij geef je het beste van jezelf, om het beste bij de leerlingen naar boven te brengen.

Loopbaanontwikkeling
Binnen onze school stemmen we de inzet, kennis en bekwaamheden van onze medewerkers en de doelstellingen van de school continu op elkaar af. We doen dat in een duurzame, gezonde relatie met onze medewerkers. We verbinden zo de ambities van onze school aan de loopbaanontwikkeling van de medewerkers, zodat we samen werken aan professionalisering en groei. We streven ernaar de juiste medewerker op de juiste plaats te hebben. Medewerkers zijn veelal flexibel en breed inzetbaar, waardoor voor loopbaanperspectief binnen de Maurice Maeterlinckschool gegarandeerd is. Vanzelfsprekend werken we binnen de wettelijk aangegeven kaders, zoals de CAO Primair Onderwijs, de Wet op de Beroepen in het onderwijs (BIO), het Arbeidsrecht en het Burgerlijk wetboek.