mmschool-werken-bij.jpg

 
Wijzig tekstgrootte

Werken bij de Maurice Maeterlinckschool is speciaal

 

Op de Maurice Maeterlinckschool, onderdeel van RESPONZ, halen we het beste uit onze leerlingen. We vinden een passend antwoord op hun behoeften. Daarbij gaan we uit van hun talenten. Zo kunnen ze zich maximaal ontwikkelen en zo zelfstandig mogelijk worden. We doen dat samen met de kinderen, ouders en een team van deskundigen. Werken bij de Maurice Maeterlinckschool is speciaal!

Onze leerkrachten, onderwijsbegeleiders en klassenassistenten zijn enthousiaste en gedreven specialisten. In het speciaal onderwijs volgen de kinderen geen standaard curves of gemiddelden. Daarom krijg je bij ons ook de ruimte om dingen anders te doen. We zoeken mensen die buiten de lijntjes durven te kleuren. Professionals die willen blijven leren zodat ze optimaal bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen en collega's.

De Maurice Maeterlinckschool biedt je een interessante werkomgeving, met een open cultuur en veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze kinderen zijn bijzonder, geen dag is hetzelfde. Wil jij echt iets bijdragen aan hun leven en ben je bevoegd om te werken met deze prachtige doelgroep? Kijk dan welke vacature aansluit op jouw talenten.

Klik hier voor onze vacatures

Zoeken