mmschool-nieuws.png

Het was wederom prachtig, zonnig weer tijdens het Lentefeest. Het Lentefeest, om het jaar georganiseerd, had als thema "Kermis" en werd druk bezocht door de eigen leerlingen met hun vader, moeder, broertje(s), zusje(s), opa en/of oma. De kinderen namen met hun deelnemerskaart deel aan de vele activiteiten, zoals springen op het luchtkussen, schminken en knutselen, schieten in de schiettent, hard met de hamer slaan bij "de Kop van Jut", marshmallow roosteren, enz.
De kinderen genoten van de vele lekkernijen, zoals een suikerspin, ijsje en poffertjes.

Terrwijl de kinderen zich opperbest vermaakten, zaten de ouders op het terras aan de koffie/thee of dronken een frisdrankje. Alsof dit alles nog niet genoeg was...... binnen bezochten de kinderen een theatervoorstelling over prinsessen en ridders, die een draak moesten verslaan. Voor sommigen een klein beetje spannend, maar wel heel erg leuk.
Kortom, er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd Lentefeest, mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, waarvoor grote dank.

..terug naar nieuwsoverzicht
mmschool-2014-27.jpg